Kim Baez Mejia-Voorend

Het mogen bieden van persoonlijke, gezinsgerichte zorg aan jou als vrouw en moeder, in haar eigen regio was haar droom. Op een manier die bij jou en je partner past. Ze kan zich geen mooier werk voorstellen dan jou te mogen begeleiden in het proces naar ouderschap samen met je partner en je als vrouw in je eigen kracht te zetten. Na een aantal jaar als waarneemster bij diverse praktijken gewerkt te hebben, komt haar droom nu uit!

Kim is getrouwd met Carlos en moeder van 4 kinderen; Esmee, Jurre, Sterre en Evy. Ze is opgegroeid in Haaften en op haar 19de verhuisd naar Zaltbommel, waar ze nu nog altijd met haar man en kinderen woont. 

In haar vrije tijd sport ze graag, wat ook niet vreemd is na 14 jaar in de sportwereld gewerkt te hebben. Dus ook voor voedings-,  sport- en beweegadviezen kan je bij haar terecht! 

 

 

 

 

Kim Baez Mejia - Voorend
BIG: 39925843303

Continuïteit van zorg

Vida verloskunde is 24/7 beschikbaar en bereikbaar. Voor onverwachtse situaties is een achterwachtregeling getroffen met een kleinschalige verloskundigenpraktijk die de visie van Vida verloskunde deelt. 

 

 

 

Studenten

Regelmatig zal er een student meelopen bij Vida verloskunde. Mocht je bezwaar hebben tegen haar/zijn aanwezigheid, geef dit dan even aan ons door.

 

Vanaf maandag 3 juni loopt er een stagiaire mee bij Vida gedurende 4 weken. Hieronder stelt ze zichzelf voor;

 

Hallo aanstaande papa’s en mama’s,


Ik ben Huipie Verlouw. Ik ben 21 jaar en een eerstejaars verloskunde student aan de hoge school Zuyd in Maastricht. Momenteel woon ik in Sittard in verband met mijn studie, maar oorspronkelijk kom ik uit ’s-Hertogenbosch. Al sinds jongs af aan roep ik dat ik later verloskundige wil worden. Na dit studiejaar weet ik dan ook zeker dat dit beroep echt bij mij past.


De gehele maand juni ga ik stage lopen bij verloskundige praktijk Vida verloskunde. Sommige van jullie heb ik al eerder gezien in mijn kijkstage week in oktober. Des te leuker om jullie weer terug te zien in de praktijk, misschien zelfs wel bij de bevalling.


Ik kijk er in ieder geval erg naar uit. Je kunt mij tegenkomen bij spreekuren, kraamvisites en bij bevallingen. Mocht je dit liever niet willen, geef dit gerust aan! 


Tot snel!

 

Heel, heel erg bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben jou als heel prettig ervaren! Bijna jammer dat Sven onze laatste is...

Liefs Robin, Karita, Julia, Emily & Sven

Wij willen je enorm bedanken voor alle goede zorgen rondom de zwangerschap, bevalling en daarna. Je nam altijd de tijd en wanneer er iets was, konden wij altijd bij je terecht. Mede door jouw steun hebben mijn trauma`s de bevalling niet beïnvloed. Mocht er een volgend kindje komen, dan zie je ons zeker weer terug!

Fam. van Tol
Hurwenen

Heel erg bedankt voor je aanwezigheid bij de bevalling van Olivia. Wat hebben we geboft met jou! Je rust, kalmte en professionaliteit hebben gezorgd voor een fijne bevalling. Je hebt er alles aan gedaan om mij thuis te houden, en dat wordt enorm gewaardeerd!

Liefs Dewi & Pelger

We willen je bedanken voor je zorgzame begeleiding tijdens de zwangerschap. Na bijna 2 jaar proberen was het best een klein beetje spannend en het was zo fijn dat we altijd bij je terecht konden en dat je de tijd voor ons nam en ons gerust wist te stellen. Het heeft enorm veel voor ons betekend! BEDANKT!

Warme groet, Susanna & Jadon

We willen jou ontzettend bedanken voor je goede begeleiding tijdens mijn onverwacht snelle thuisbevalling. Ik vond het ontzettend spannend en door jou goede en rustige coaching is het gewoon heel fijn verlopen en kon ik ook echt vertrouwen voelen.Je bent een hele fijne verloskundige en een fijn mens!

Bedankt! Sarah, Chris & Suus

Wauw, dat is het in 1 woord! Wat een kundige verloskundige. Na de 1e zwangerschap bij een grote organisatie gezeten te hebben kwamen we bij kim in een warm bad. Persoonlijk en liefde vol! Super begeleiding en niets is te gek. Maakt als zij kan altijd tijd vrij om even de zorgen bij je weg te nemen. Een echte topper en wij kijken alleen maar terug op een top bevalling die helemaal is verlopen zoals wij dat wilde wat een oase van rust. Lieve kim nogmaals heel erg bedankt voor jou hulp en inzet! Je bent een topper. Groet familie Sprockel!

Familie Sprockel
Zaltbommel