Kim Baez Mejia-Voorend

Het mogen bieden van persoonlijke, gezinsgerichte zorg aan jou als vrouw en moeder, in haar eigen regio was haar droom. Op een manier die bij jou en je partner past. Ze kan zich geen mooier werk voorstellen dan jou te mogen begeleiden in het proces naar ouderschap samen met je partner en je als vrouw in je eigen kracht te zetten. Na een aantal jaar als waarneemster bij diverse praktijken gewerkt te hebben, komt haar droom nu uit!

Kim is getrouwd met Carlos en moeder van 4 kinderen; Esmee, Jurre, Sterre en Evy. Ze is opgegroeid in Haaften en op haar 19de verhuisd naar Zaltbommel, waar ze nu nog altijd met haar man en kinderen woont. 

In haar vrije tijd sport ze graag, wat ook niet vreemd is na 14 jaar in de sportwereld gewerkt te hebben. Dus ook voor voedings-,  sport- en beweegadviezen kan je bij haar terecht! 

 

 

 

 

Kim Baez Mejia - Voorend
BIG: 39925843303

Continuïteit van zorg

Vida verloskunde is 24/7 beschikbaar en bereikbaar. Voor onverwachtse situaties is een achterwachtregeling getroffen met een kleinschalige verloskundigenpraktijk die de visie van Vida verloskunde deelt. 

 

Studenten

Regelmatig zal er een student meelopen bij Vida verloskunde. Mocht je bezwaar hebben tegen haar/zijn aanwezigheid, geef dit dan even aan ons door.

 

Op dit moment loopt er geen student mee bij ons.

Wauw, dat is het in 1 woord! Wat een kundige verloskundige. Na de 1e zwangerschap bij een grote organisatie gezeten te hebben kwamen we bij kim in een warm bad. Persoonlijk en liefde vol! Super begeleiding en niets is te gek. Maakt als zij kan altijd tijd vrij om even de zorgen bij je weg te nemen. Een echte topper en wij kijken alleen maar terug op een top bevalling die helemaal is verlopen zoals wij dat wilde wat een oase van rust. Lieve kim nogmaals heel erg bedankt voor jou hulp en inzet! Je bent een topper. Groet familie Sprockel!

Familie Sprockel
Zaltbommel