De kracht van Vida

Persoonlijke verloskundige zorg door 1 vaste verloskundige met tijd en aandacht voor jou als zwangere.
  •  Persoonlijke zorg 

Persoonlijke zorg

Bij Vida wordt je begeleid door 1 vaste verloskundige waarbij er veel tijd en aandacht is om jullie goed te leren kennen. Uit onderzoek is gebleken dat deze manier van werken de kans op complicaties verkleint, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt en de kans op een natuurlijke geboorte toeneemt. 

Vida biedt zorg op basis van jullie wensen en verwachtingen. We gaan met jullie in gesprek hierover om zo wederzijds vertrouwen op te bouwen. Zo voelen jullie je hopelijk veilig en vertrouwd om aan te geven wat voor jullie belangrijk is. Vida denkt graag met jullie mee en ondersteunt jullie bij het maken van een weloverwogen keuzes door jullie te voorzien van eerlijke en juiste informatie. 

  • Persoonlijke aandacht doet groeien!
  • Continue begeleiding

Continue begeleiding

We bieden je tijdens de bevalling continue begeleiding vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die continue begeleiding kregen van haar verloskundige tevredener terug kijken op hun bevalling, minder behoefte hebben aan pijnstilling, sneller bevallen en minder vaak bevallen door middel van een kunstverlossing of keizersnede.

  • Extra zorg

Extra zorg

Vida biedt meer dan enkel standaard verloskundige zorg. Zo zijn controles aan huis mogelijk gedurende de hele zwangerschap. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van spiralen, preconceptioneel advies, voedingsadvies en sport- en beweegadvies. Daarnaast werken we samen met oa. (bekkenbodem)fysiotherapie, osteopathie, lactatiekundige en geboortefotgraaf om je de best passende zorg te bieden. 

  • Vida is er voor jou als vrouw!